2015 m. gegužės 16 d.

Vištienos troškinys su daržovėmis ir pievagrybiais


vištienos filė (ar kita dalis atskirta nuo kaulo) (500 g)
morkos (2 vnt.)
pievagrybiai (maža pakuotė)
daržovės: žirneliai, cukinija ir kt.
miltai (1 v.š.)
sviestas (1 v.š.)
juodieji pipirai
čiobreliai
vištienos sultinio kubelis
pienas (stiklinė)

Vištieną supjaustyti mažesniais gabalėliaisi ir apkepinti su trupučiu aliejaus. Sudėti tarkuotas morkas, žirnelius, kubeliais pjaustytą cukiniją (galima dėti ir kitokių daržovių) ir uždengus troškinti 15 min. Mažoje keptuvėje ištirpinti sviestą ir suberti miltus, išmaišyti ir gauti tirštą košę. Į troškinį dėti prieskonius: pipirus, čiobrelius, vištienos kubelį. Įpilti pieno ir išmaišyti. Patroškinti kelias minutes. Į troškinį įdėti sviesto ir miltų košę bei viską maišyti, kaitinti, kol sutirštės.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.