2015 m. gegužės 17 d.

Bananų duona



sviestas (130 g)
cukrus (150 g)
kiaušiniai (2 vnt.)
miltai (200 g)
bananai (350-400 g be žievelių)
kepimo milteliai (1 a.š.)
cinamonas (1 a.š.)
gvazdikėliai (0,5 a.š.)

Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių. Kepimo formą patepti sviestu. Sviestą ištirpinti. Kiaušinius lengvai išplakti su cukrumi. Miltus persijoti kartu su kepimo milteliais ir sumaišyti su prieskoniais. Bananus sumaigyti šakute. Į kiaušinių masę supilti sviestą ir sudėti bananus. Išmaišyti. Suberti miltus, išmaišyti. Suberti miltus, išmaišyti. Tešlą pilti į kepimo formą ir kepti apie 35-40 min. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.