Sotiems savaitgalio pietums...
bulvės (7-8 vnt.)
faršas (600 g)
sūris (150 g)
cukinija (1 vnt.)
pievagrybiai (8-9 vnt.)
kiaušiniai (2 vnt.)
aliejus (10-15 g)
pienas
prieskoniai
česnakas
Bulves supjaustyti bei sumaišyti su prieskoniais ir sukrėsti į gilesnį kepimo indą, pateptą aliejumi. Ant viršaus dėti faršą sumaišytą su gabaliukais supjaustytu sūriu bei prieskoniais (dalį sūrio sutarkuoti smulkia tarka ir atidėti). Užbarstyti pjaustytais pievagrybiais bei cukinija. Išplakti kiaušinius, įpilti truputį pieno, suberti likusį sūrį (galima dėti jo ir daugiau) ir užpilti masę. Galima ant viršaus apibarstyti smulkintu česnaku. Uždengti kepimo indą dangčiu ar folija ir kepti apie 1 val. 180 laipsnių orkaitėje. Iškepus pusvalandžiui palikite orkaitėje. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.