2015 m. gegužės 14 d.

Keksiukai su avietėmis

Tokie minkšti ir sultingi... Manau galima keisti ir kitomis uogomis...

kiaušiniai (2 vnt.)
cukrus (200 ml)
tirpintas sviestas (125 g)
pienas (100 ml)
kvietiniai miltai (300 ml)
vanilinis cukrus (2 a.š)
kepimo milteliai (1,5 a.š.)
avietės (200 g)
miltai (50 ml)
perlinis cukrus (2-3 v.š.)

Kiaušinius išplakti su cukrumi. Tirpintą sviestą supilti į pieną, atvėsinti ir įmaišyti į plakinį. Miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų sumaišyti, suberti į tešlą ir gerai išsukti. Kitame inde su miltais sumaišyti avietes ir atsargiai įmaišyti į tešlą. Į formeles įdėti po popierinę formelę, sukrėsti tešlą, apibarstyti perliniu cukrumi ir kepti 200 laipsnių orkaitėje 20 minučių. Skanaus!
Patarimas. Jei laikysite dėžutėje su dangteliu, sultingi išliks ir kitą dieną.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.