sviestas (120 g)
miltai (170 g)
cukrus (150 g)
anakardžių riešutai (150 g)
kiaušiniai (2 vnt.)
vanilės esencijos (0,5 a.š.)
druska (žiupsnelis)
baltas šokoladas (glajui)
pabrstukai (papuošimui)
Sviestą kartu su gabaliukais sulaužytu šokoladu sudėti į dubenį, jį uždėti ant puodo su verdančiu vandeniu ir tokioje vonelėje ištirpinti, išmaišyti iki vientisos masės. Kiaušinius sumaišyti su cukrumi ir vanilės ekstraktu, pamažu supilti sviesto ir šokolado masę ir išmaišyti. Į gautą masę berti miltus su trupučiu druskos ir riešutus. Išmaišyti ir pilti į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi. Kepti 40 min. 180 laipsnių orkaitėje. Atvėsusį pyragą aplieti tirpintu baltuoju šokoladu ir apibarstyti pabirstukais. Kaip šokoladas sustings, supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Skanaus!
Šaltinis: Beatos kepinių knyga
Šaltinis: Beatos kepinių knyga
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.