kiaulienos faršas (0,5 kg)
prieskoniai
bulvės (4 vnt.)
morkos (2 vnt.)
sviestas (šakštas)
cukinija
pievagrybiai
fermentinis sūris
kiaušiniai (1-2 vnt.)
pienas
Kiaulienos faršą pagardinti mėsos prieskoniais, pipirais, druska. Bulves nuskusti ir supjautyti kubeliais. Morkas nuskusti, sutarkuoti rupia tarka ir apkepinti svieste. Cukiniją nulupti, išskobti ir supjautyti kubeliais. Pievagrybius kruopčiai nuplauti ir susmulkinti. Sūrį rupiai sutarkuoti. Kiaušinį išplakti ir sumaišyti su šiek tiek pieno. Į karščiui atsparų indą, pateptą aliejumi, sluoksniais dėti bulves sumaišytas su morkomis ir prieskiais, druska, faršą, cukinijas, pievagrybius, sūrį ir viską apipilti kiaušinio plakiniu. Kepti gerą valandą vidutinio karštumo orkaitėje, kol bulvės suminkštės. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.