2015 m. gegužės 17 d.

Blyneliai su krabų lazdelėmis


miltai (250 ml)
pienas (350 ml)
kiaušinis (1 vnt.)
druska (žiupsnelis)
aliejus (2 šaukštai)
krabų lazdelės arba krabų mėsa (pakelis)
sūris „Mocarela“ ar pan. (200 g)
majonezas (1-2 v.š.)
šviežūs kapoti krapai (ryšelis)
aliejus (kepimui)

Į išplaktą kiaušinį pilti pieną, sijoti miltus, berti druską (galima ir žiupsnelį cukraus), įpilti kelis šaukštus aliejaus ir išmaišyti skystą tešlą. Tada samčiu pilti ant įkaitintos keptuvės. Plonus lietinius šiek tiek pakepinti iš abiejų pusių, kol gražiai pagels. Krabų lazdeles supjaustyti, sūrį sutarkuoti, krėsti majonezą, berti krapus ir viską išmaišyti. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.