2015 m. gegužės 16 d.
Kukurūzų miltų lietiniai
kukurūzų miltai (300 g)
pienas (400 g)
kiaušiniai (3 vnt.)
tirpintas sviestas (75 g)
cinamonas (1 a.š.)
rudasis cukrus (2-3 v.š.)
Miltus suberti į dubenį aukštais kraštais, po truputį pilti pieną plakant plaktuvu. Įmušti po vieną kiaušinį vis paplakant, supilti sviestą, suberti cinamoną ir cukrų. Įkaitinti keptuvę ir samteliu lieti po ploną lietinį. (Keptuvės sutepti nereikia, nes užteks riebalų nuo sviesto). Apkepti iš abiejų pusių. Tiekti su uogiene, plakta grietinėle ar kitu mėgstamu pagardu. Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.