riebi varškė (360 g)
kondensuoto pieno “Selga” skonio sausainiai (2 pakeliai)
minkštas sviestas (180 g)
džiovintos slyvos (200 g)
brendis arba juoda arbata (10 v.š.)
kondensuotas pienas (0,5 skardinės)
vanilinis cukrus
lazdyno riešutai
Džiovintas slyvas pamirkyti brendyje ar arbatoje (geriau per naktį). Sausainius sulaužyti nedideliais gabalėliais ir atidėti į šalį. Išplakti sviestą, kondensuotą pieną, varškę ir vanilinį cukrų iki vientisos masės. Gautą masę sumaišyti su slyvomis ir sausainiais. Dubenį iškloti maistine plėvele, berti riešutus ir tolygiai paskirstyti. Suversti tinginio masę. Tortą palaikyti šaltai nakčiai. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.