2015 m. gegužės 16 d.

Riestainiukai su faršu ir sūriu


pienas (0,5 l)
paprasti riestainiai (220 g) 
faršas (400 g)
džiūvėsėliai (1 v.š.)
fermentinis sūris (100 g)
kiaušinis (1 vnt.)
prieskoniai
druska

Pasiruošti faršą: įmušti kiaušinį, berti džiūvėsėlius, druską, gardinti mėgstamais prieskoniais ir viską gerai išmaišyti. Pieną užvirinus ir užpylus riestainius palaikyti 5-10 min., kol jie suminkštės. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėti riestainius ir į jo viduriuką įdėti po šaukštelį faršo. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min. Uždėti po fermentinio sūrio gabalėlį ir dar pakepti apie 10 min. arba kol sūris išsilydys ir gražiai apskrus. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.