sluoksniuota bemielė tešla (250 g)
pomidorų padažas (2 v.š.)
majonezas (2 v.š.)
Provanso žolių mišinys (1 a.š.)
česnako skiltelės (1-2 vnt.)
mocarela ar mėgstamas fermentinis sūris (125 g)
virtas kumpis ar virta dešra (125 g)
Iškočiotą (geriausią, kur du dideli lakštai) sluoksniuotos bemielės tešlos lakštą aptepti pomidorų padažu, sumaišytu su majonezu ir pagardintu prieskoniais bei česnakais. Ant viršaus užtarkuoti mocarelos ar fermentinį sūrį ir apibarstyti smulkiais kubeliais pjaustytą virtą kumpį ar virtą dešrą. Įdarą šiek tiek rankomis prispausti prie tešlos. Tešlą su įdaru standžiai susukti į vyniotinį. Vyniotinį peiliu supjaustyti piršto storio riekutėmis. Riekutes dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 200° C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių arba kol apskrus. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.