Rabarbarų sezonui... ;)
rabarbarai (6 vnt.)
kiaušiniai (3 vnt.)
aliejus (6 v.š.)
kepimo milteliai (1 a.š.)
cukrus (6 v.š.)
miltai
cinamonas (1 a.š.)
cukrus (rabarbarams, pagal skonį)
Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų, tuomet maišant po truputį berti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais (kol pasidarys grietinės tirštumo tešla). Į paruoštą tešlą suberti nuluptus, supjaustytus bei su cinamonu ir cukrumi sumaišytus rabarbarus. Lengvai išmaišyti ir krėsti į riebalais patemtą skardą. Galima pabarstyti perliniu cukrumi arba iškepusį ir atvėsusį cukraus pudra. Kepti 35-45 min., kol gražiai apskrus. Skanaus!
Patarimas: sveikiausia rabarbarus naudoti iki birželio mėn.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.