2015 m. gegužės 19 d.

Trupiniuotis su agrastais...


obuoliai (2 vnt.)
agrastai (500 g)
vanilės ankštis arba vanilinis cukrus
rudasis cukrus (150 g)
miltai (170 g)
sviestas (110 g)
cukraus pudra (50 g)

Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Į keptuvę sudėti pjaustytus obuolius, vanilę ir cukraus pudrą ir kepinti apie 5 min., kol ištirps cukrus. Sukrėsti agrastus ir patroškinti dar 2 minutes. Tada supilti į vieną didelį ar kelis atskirus karščiui atsparius indelius. Dubenyje sumaišyti miltus, cukrų, sviestą ir pirštais sutrupinti iki smulkių trupinukų. Trupiniais pabarstyti agrastų masę ir kepti orkaitėje 25-30 minučių arba kol viršus apskrus. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.