obuoliai (2 vnt.)
agrastai (500 g)
vanilės ankštis arba vanilinis cukrus
rudasis cukrus (150 g)
miltai (170 g)
sviestas (110 g)
cukraus pudra (50 g)
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Į keptuvę sudėti pjaustytus obuolius, vanilę ir cukraus pudrą ir kepinti apie 5 min., kol ištirps cukrus. Sukrėsti agrastus ir patroškinti dar 2 minutes. Tada supilti į vieną didelį ar kelis atskirus karščiui atsparius indelius. Dubenyje sumaišyti miltus, cukrų, sviestą ir pirštais sutrupinti iki smulkių trupinukų. Trupiniais pabarstyti agrastų masę ir kepti orkaitėje 25-30 minučių arba kol viršus apskrus. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.