2015 m. gegužės 16 d.

Sūrio lazdelės





Tešlai:
sviestas (50 g)
kiaušinis (1 vnt.)
grietinė (200 ml)
majonezas (150 ml)
tarkuotas sūris (100 g)
kvapnioji druska (2 a.š.)
paprikos milteliai (1,5 a.š.)
kepimo milteliai (0,5 a.š.)
kvietiniai miltai (600 ml)
Pabarstyti:
kiaušinis (1 vnt.)
tarkuotas sūris (50 g)

Išsukti sviestą, įmaišyti kiaušinį, grietinę ir majonezą. Sudėti smulkiai tarkuotą sūrį ir pagardinti prieskoniais. Galiausiai įmaišyti kepimo miltelius sumaišytus su miltais ir išminkyti tešlą. Pusvalandį laikyti šaldytuve. Iš atšaldytos tešlos iškočioti lakštą ir supjaustyti juostelėmis. Sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, aptepti kiaušinio plakiniu ir apibarstyti tarkuotu sūriu. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 15 min. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.