2015 m. gegužės 16 d.

Kiaušinukai ant pagaliukų


trupinti sausainiai (400 g) 
sviestas (180 g)
kondensuotas pienas (1 indelis)
kakava (4–6 v.š.)
migdolai (sauja)
įvairūs pabarstukai

Sviestą ištrinti, sumaišyti su kondensuotu pienu, kakava, sausainių trupiniais (sausainius sumalti mėsmale) ir viską gerai išmaišius, bent pusvalandį palaikyti šaldytuve, kad tešla pastingtų. Atšalus tešlai, šiek tiek aliejumi išteptom rankom, galima formuoti kiaušinius, į kurių vidų įdedamas siurprizas: migdolo riešutas (galima naudoti ir kitus riešutus). Kiaušinio išorė apvoliojama kokoso drožlėse ar papuošimų rutuliukuose. Kiaušiniai pasmeigiami ant pagaliukų ir vėl bent valandai dedami į šaldytuvą, kad sustingtų. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.