2015 m. gegužės 16 d.
Aguoninis meduolis
medus (1/2 stiklinės)
cukrus (1/2 stiklinės)
miltai (200 g)
aguonos (1/2 stiklinės)
kiaušiniai (2 vnt.)
citrinos žievelė (truputis)
soda (1 a.š.)
cinamonas
Aguonas užpilti karštu vandeniu ir pusvalandį pabrinkinti. Išbrinkusias nukošti ir gerai nuvarvinti. Kiaušinius išplakti su cukrumi. Medų pakaitinti vandens vonelėjė, kol suminkštės, ištirpinti jame sodą, suberti prieskonius. Berti nusijotus miltus, aguonas ir viską gerai išmaišyti. Paruoštą tešlą supilti į kepimo formą ir kepti 45 min. 180 laipsnių orkaitėje. Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.