2015 m. gegužės 16 d.

Aguoninis meduolis


medus (1/2 stiklinės)
cukrus (1/2 stiklinės)
miltai (200 g)
aguonos (1/2 stiklinės)
kiaušiniai (2 vnt.)
citrinos žievelė (truputis)
soda (1 a.š.)
cinamonas

Aguonas užpilti karštu vandeniu ir pusvalandį pabrinkinti. Išbrinkusias nukošti ir gerai nuvarvinti. Kiaušinius išplakti su cukrumi. Medų pakaitinti vandens vonelėjė, kol suminkštės, ištirpinti jame sodą, suberti prieskonius. Berti nusijotus miltus, aguonas ir viską gerai išmaišyti. Paruoštą tešlą supilti į kepimo formą ir kepti 45 min. 180 laipsnių orkaitėje. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.