2016 m. sausio 11 d.

Vištiena su saulėje džiovintais pomidorais



vištienos krūtinėlė
prieskoniai
saulėje džiovinti pomidorai
fetos sūris ar varškės sūris
ryžiai

Vištienos krūtinėlę įpjauti (padaryti kišenėlę). Ištrinti šoniukus ir vidų prieskoniais (pipirais, malta paprika, persilado prieskoniais, druska ar kt.), palikti, kad prieskoniai įsigertų. Saulėje džiovintus pomidorus, fetą ar varškės sūrį (tą kartą turėjau gabalėlį varškės sūrio ir ne ką praščiau jis čia tiko, nei feta) sudėti į trintuvą ir sutrinti iki vientisos masės. Šiuo įdaru užpildyti vištienos kišenėles, užsukti ir sutvirtinti mediniu smeigtuku, kad įdaras neišbėgtų. Apkepti įkaitintame aliejuje ant silpnos ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Didesnius suktinukus dar dedu į kepimo indą ir šaunu į orkaitę dar 10-15 min. Arba galima kepti orkaitėje kepimo rankovėje. Tiekti su virtais ryžiais. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.