vištienos krūtinėlė
prieskoniai
saulėje džiovinti pomidorai
fetos sūris ar varškės sūris
ryžiai
Vištienos krūtinėlę įpjauti (padaryti kišenėlę). Ištrinti šoniukus ir vidų prieskoniais (pipirais, malta paprika, persilado
prieskoniais, druska ar kt.), palikti, kad prieskoniai įsigertų. Saulėje džiovintus pomidorus, fetą ar varškės sūrį (tą kartą turėjau gabalėlį varškės sūrio ir ne ką praščiau jis čia tiko, nei feta) sudėti į trintuvą ir sutrinti iki vientisos masės. Šiuo įdaru užpildyti vištienos kišenėles, užsukti
ir sutvirtinti mediniu smeigtuku, kad įdaras neišbėgtų. Apkepti įkaitintame aliejuje ant silpnos ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Didesnius suktinukus dar dedu į kepimo indą ir šaunu į orkaitę dar
10-15 min. Arba galima kepti orkaitėje kepimo rankovėje. Tiekti su virtais ryžiais. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.