2016 m. sausio 11 d.

Bulvinukai

Paprasta, greita, bet kaip skanu...


aliejus (truputis)
bulvės (750 g)
druska (pagal skonį)
kiaušiniai (2 vnt.)
miltai (225 g)
pipirai (pagal skonį)

Pasūdytame vandenyje išvirkite bulves su lupenomis. Nulupkite jas ir sumaigykite bulvių košę. Suberkite miltus, įmuškite kiaušinius ir labai gerai išminkykite tešlą. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir dar kartą išminkykite. Formuokite norimo dydžio virtinius (jei tešla limpa prie rankų jas pamirkykite šaltame vandenyje). Juos kepkite gerai įkaitintame aliejuje arba svieste, kol apskrus iš abiejų pusių. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.