2016 m. sausio 14 d.

Rikotos ir keptų vynuogių užkandėlė



raudonos vynuogės (kekė)
itališka duona
rikotos sūris (125 g)
tarkuota citrinos žievelė
druska
alyvuogių aliejus
sūris Džiugas (40 g)
švieži čiobreliai
Vynuoges nuraškyti nuo kekės, sudėti į kepimo formą, apšlakstyti alyvuogių aliejuje ir pagardinti druska. Viską išmaišyti ir kepti 200 laipsnių orkaitėje 7 min. Duoną supjaustyti riekelėmis, aptepti abi puses alyvuogių aliejumi ir pakepti keptuvėje iš abiejų pusių, kol įgaus gražų atspalvį. Rikotos sūrį sumaišyti su citrinos žievelėmis ir žiupsneliu druskos. Ant paskrudintos duonos užtepti rikotos sūrio, uždėti kelias keptas vynuoges, apibarstyti kietuoju sūriu ir papuošti keliais čiobrelių lapeliais. Skanaus!

Šaltinis: knygutė Džiugas receptai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.