2016 m. sausio 11 d.

Šokolado ir sausainių pyragėliai



trupininiai sausainiai (10 vnt.)
sviestas (100 g)
cukrus (1 v.š.)
kakavos milteliai (3 v.š.)
sirupas (2 v.š.)
razinos (100 g)
šokoladas (250 g)
sviestas (1 v.š.)
saldainukai

Virtuviniu kombainu ar grūstuvu sutrinti sausainius. Puode ant viryklės ištirpinti sviestą, palaukti, kol atvės, ir supilti į didelį indą. suberti cukrų, kakavos miltelius, išmaišyti. Tada supilti sirupą, sudėti trintus sausainius ir razinas, gerai sumaišyti (masė turi būti vientisa). Keturkampę kepimo formą (geriausia 22x22) iškloti kepimo popieriumi arba maistine plėvele. Mišinį supilti į formą, sulyginti šaukštu. Ištirpinti šokoladą ir šaukštą sviesto karšto vandens vonelėje. Šiuo mišiniu aptepti pyrago paviršių. Papuošti smulkiais spalvingais saldainukais. Įdėti į šaldytuvą ir palaikyti mažiausiai valandą. Supjaustyti gabaliukais. Skanaus!

Šaltinis: knyga

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.