daržovių sultinys (0,5 l)
vištienos filė (0,5 kg)
aliejus (1 v.š.)
malta saldžioji paprika (1,5 v.š.)
česnakai (2 skiltelės)
morkos (3 vnt.)
šviežios petražolės
ryžiai (150 g)
druska
šviežiai malti juodieji pipirai
Vištienos filė supjaustyti vienodo dydžio gabalėliais. Apibarstyti prieskoniais (malta saldžia paprika, pipirais, persilado prieskoniais ark t., išspausti česnaką, išmaišyti
ir palikti bent pusvalandžiui, kad prieskoniai įsigertų. Giliame puode ar keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepinti vištieną, kol apskrus iš visų pusių. Berti tarkuotas ar pjaustytas morkas ir pakepinti apie 5 min.
Berti ryžius, užpilti sultiniu ir uždengus dangčiu troškinti apie 20 min. vis patikrinant, kad netrūktų drėgmės. Jei dar reikia, įdėti druskos, pipirų ar pagardinti keliais šaukštais pomidorų padažo (geriausia
naminiu). Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.