2016 m. sausio 14 d.

Jautienos troškinys su perlinėmis kruopomis



virtos perlinės kruopos
jautiena
česnakai
prieskoniai: juodi malti pipirai, lauro lapai, druska
morkos

Perlines kruopas užsimerkti iš vakaro ir išvirti pasūdytame vandenyje. Jautieną supjaustyti kubeliais ar juostelėmis. Keptuvėje apkepti jautieną, pagardinti prieskoniais: šviežiai maltais pipirais, druska, lauro lapu. Uždengus troškinti apie valandą. Stebėti, kad nepritrūktų drėgmės (vis įpilti vandens ar sultinio). Morkas supjaustyti kubeliais ir suberti į keptuvę. Berti raudoną maltą papriką, česnakus (česnakus išspausti arba tiesiog neluptą spūstelėti ir įmesti į keptuvę) ir dar patroškinti apie 30 min. Tuomet berti perlines kruopas, naminio pomidorų padažo, prieskoninių žolelių ir dar patroškinti apie 10 min. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.