2016 m. sausio 14 d.

Biskočiai su migdolais ir spanguolėmis




džiovintos spanguolės (140 g)
skaldyti migdolai (110 g)
miltai (110 g)
miltelinis cukrus (110 g)
kepimo milteliai (1 v.š.)
citrinos sultys (0,5 vnt.)
kiaušinio trynys (1 vnt.)
Smulkintos šviežios mėtos (1 v.š.)

Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių. Dubenyje sumaišyti visus komponentus: susmulkintas spanguoles, migdolus, miltus, miltelinį cukrų, kepimo miltelius, citrinų sultis, kiaušinio trynį ir mėtas. Iš tešlos suformuoti rutulį, padalinti pusiau, tada iškočioti du pailgus kepaliukus ir sudėti ant kepimo skardos. Pašauti į orkaitę ir kepti 10 min. arba kol gražiai pagels. Dantytu peiliu supjaustyti kepaliukus 2 cm storio įstrižais griežinėliais, suguldyti ant kepimo skardos ir kepti 6-8 min. orkaitėje. Apversti ir dar trumpai padžiovinti. Iškepusius palikti atvėsti ant grotelių. Skanaus!

Šaltinis: Žurnalas “Virtuvė Nuo... Iki...”

Etiketei:
„Šventiniai biskočiai su migdolais ir spanguolėmis
Prie arbatos...“
Sudėtis: džiovintos spanguolės, skaldyti migdolai, miltai,
miltelinis cukrus, kepimo milteliai, citrinos sultys,

kiaušinio trynys, smulkintos šviežios mėtos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.