2016 m. sausio 14 d.

Greitas kiaulienos troškinys su pupelėmis



kiaulienos kumpis
konservuotos raudonos pupelės
morkos
naminis pomidorų padažas
prieskoniai
sultinys

Kiaulienos kumpį supjaustyti kubeliais, įtrinti mėgstamais mėsos prieskoniais (pipirais, raudona malta paprika, druska, spaustu česnaku) ir palaikyti kiek, kad prieskoniai įsigertų (geriausia apie 1 val.). Suberti mėsą į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir apkepti, kol pradės skirtis mėsos sultys. Tuomet uždengti dangčiu ir troškinti. Jei trūksta drėgmės, vis įpilti sultinio arba vandens. Po kokių 20 min. suberti pjaustytas morkas ir patroškinti, kol morkos suminkštės. Krėsti nusunktas konservuotas pupeles, naminį pomidorų padažą, gardinti prieskoninėmis žolelėmis ir patroškinti dar apie 5 min. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.