2016 m. sausio 11 d.

Bisccoti su spanguolėmis ir pistacijomis

Ir dovanai, ir šventei, ir kasdienai...


alyvų aliejus (60 ml)
cukrus (150 g)
vanilės esencija (2 a.š.)
migdolų esencija (0,5 a.š.)
kiaušiniai (2 a.š.)
miltai (220 g)
druska (žiupsnelis)
kepimo milteliai (1 a.š.)
džiovintos spanguolės (sauja)
pistacijos (sauja)

Inde sumaišyti aliejų su cukrumi, supilti esencijas, įmušti kiaušinius, išplakti. Sumaišyti miltus su druska ir kepimo milteliais, dalimis įmaišyti į kiaušinių plakinį. Įmaišyti spanguoles ir pistacijas. Iš tešlos padaryti dvi malkas. Jas suformuoti šlapiomis rankomis. Dėti į 150 laipsnių karštumo orkaitę, kepti 35 min. Ištraukti kepinį, apdengti rankšluostėliu, palikti apie 10 min. atvėsti. Supjaustyti griežinėliais ir dar padžiovinti 130 laipsnių karštumo orkaitėje apie 10-15min. Traukti, atvėsinti ir valgyti! Skanaus!


Šaltinis: Kiek pamenu iš žurnalo kažkokio...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.