2016 m. sausio 14 d.

Meduoliniai grybukai



miltai (400 g)
kiaušiniai (3 vnt.)
kiaušinių tryniai (2 vnt.)
rudasis cukrus (300 g)
grietinė 30 proc.(200 ml)
sviestas (200 g)
kepimo milteliai (1 a.š.)
meduolių prieskoniai (2 a.š.)
aliejus formai patepti

Sviestą ištrinti su cukrumi. Pilti grietinę ir trynius. Išplakti baltymus iki purumo. Lengvai įmaišyti į masę. Įmaišyti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir prieskoniais. Kepti gerai įkaitintoje grybukų keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir vidus iškeps. Galima papuošti glajumi. Skanaus!


Šaltinis: Beata Nicholson „Mamų knyga“ 207 psl.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.