2016 m. sausio 14 d.

Faršo troškinys su pupelėmis



faršas (800 g)
česnakai (2 skiltelės)
aitrioji paprika (1-2 vnt.) arba aitriosios paprikos milteliai
konservuoti pomidorai (400 g)
aliejus (2 v.š.)
naminis pomidorų padažas (2 v.š.)
druska
pipirai
maltos raudonos paprikos milteliai
mėsos sultinys (250 ml)
konservuotos pupelės (250 g)

svogūnus ir česnakus nulupti, supjaustyti kubeliais. Aitriąsias paprikas nuplauti, perpjauti pusiau, išimti sėklas, susmulkinti. Konservuotus pomidorus susmulkinti (aš tiesiog pertrinu blenderiu). Troškinimo inde įkaitinti aliejų ir sudėti svogūnus, česnakus, aitriąją papriką ir pakepinti. Sudėti faršą ir kepant vis pamaišyti. Sudėti pomidorų padažą, įberti druskos, pipirų, cukraus, maltos paprikos miltelius. Supilti trintus konservuotus pomidorus. Užvirti ir toliau troškinti apie 30 min. Sudėti nusunktas konservuotas pupeles ir dar patroškinti 5 min. Pabarstyti druska, pipirais, cukrumi ir išmaišyti. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.