2016 m. sausio 14 d.

Varškės apkepas su daržovėmis



varškė (200 g)
kiaušiniai (2 vnt.)
pjaustytos morkos (sauja)
žirneliai (sauja)
sviestas (1 v.š.)
druska (žiupsnelis)
prieskoninės žolelės


Morkas ir žirnelius apkepinti svieste, pagardinti druska ir prieskoninėmis žolelėmis. Į varškę mušti kiaušinius ir išmaišyti. Krėsti apkepintas ir atvėsintas daržoves. Viską dar kartą permaišyti. Jei masė būna per skysta, įdedu šaukštą kukurūzų krakmolo (galima ir bulvių krakmolo, miltų ar manų, bet ko, kas šiek tiek padėtų masei sutvirtėti). Kepame vidutinio karštumo orkaitėje apie 30 min. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.