2016 m. sausio 14 d.

Apkepas su žuvimi


 žuvies filė
prieskoniai
pomidorai
svogūnai
bulvės
sūris

Žuvies filė paprieskoniuoti mėgstamais prieskoniais (pipirais, citrinpipiriais, persilado) ir druska bei palaikyti, kad prieskoniai įsigertų. Bulves išvirti su lupenomis. Pomidorus ir svogūnus supjaustyti žiedeliais. Į kepimo formą sluoksniais dėti svogūnus (nebūtinai), pomidorus, žuvies filė, patraiškyti nuluptas virtas bulves. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min, apibarstyti tarkuotu sūriu (naudoju tarkuotą Džiugo sūrį) ir kepti, kol sūris išsilydys. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.