2016 m. sausio 11 d.

Bananų duona su aguonomis



sviestas (125 g) 
cukrus (150 g) 
kiaušiniai (2 vnt.) 
miltai (200 g)
vidutiniai bananai (4-5 vnt.)
kepimo milteliai (1 a.š.)
cinamonas (1 a.š.)
aguonos (100 g)

Sviestą ištirpinam, bananus sumaigom su šakute. Kiaušinius su šakute sumaišom su cukrum, sumaišom su lydytu sviestu, supilam viską į bananų masę. Beriam nuplikytas ir nusunktas aguonas. Miltus persijojam su kepimo milteliais, įberiam prieskonius. Ir dabar į šlapią masę supilam miltus, išmaišom, dedam į truputį sviestu pateptą formą ir kepam 190C apie 35- 40 min. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.