2016 m. sausio 14 d.

Šokoladinis pyragas




juodasis šokoladas (100 g) 
kokosų aliejus (1 v.š.) 
riešutų sviestas (1 v.š.) 
kakavos milteliai (2 v.š.) 
medus (2-3 v.š.) 
kiaušiniai (3 vnt.) 
kvietiniai miltai (1 v.š.) 
kepimo milteliai (1 a.š.) 
druska (1/2 a.š.) 
cinamonas (1/3 a.š.)


Inde ištirpiname šokoladą su kokosų aliejumi (galite tirpdinti garų vonelėje arba mikrobangų krosnelėje). Įdedame riešutų sviesto, kakavos, medaus, druskos, cinamono ir išmaišome. Vėliau įmušame kiaušinių, įdedame miltų ir kepimo miltelių ir viską gerai išmaišome. Įkaitiname orkaitę iki 180 °C, kepimo indą išklojame kepimo popieriumi, supilame masę ir kepame 25 minutes. Kai praeis 25 minutės, patikrinkite pyragą, ar jis iškepęs mediniu smeigtuku. Leiskite jam atvėsti ir tik tuomet pjaustykite. Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.