2016 m. sausio 11 d.

Vištiena kinietiškai



kalakutienos krūtinėlė (400 g)
paprika (1 vnt.)
česnakai (3 skiltelės)
žirniai (200 g)
morkos (1 vnt.)
pomidorų padažas (3v.š.)
medus (2 v.š.)
prieskoniai (žiupsnelis)
sojų padažas (2 v.š.)

Kalakutieną susmulkinti ir pakepinti su česnaku. Kai mėsa apkeps, sudėti šiaudeliais pjaustytas morkas bei papriką ir patroškinti. Baigiant kepti, supilti pomidorų padažą, medų ir žaliuosius žirnelius, prieskonines žoleles bei patroškinti dar kelias minutes. Patiekti su virtais ryžiais ir žaliais žirneliais. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.