2016 m. sausio 11 d.

Avižiniai sausainiai

Labai skanūs...





avižiniai dribsniai (1 st.)
kokosų drožlės (1 st.)
lazdynų riešutai (100 g)
miltai (0,5 st.)
sviestas (80 g)
medus (1 v.š.)
cukrus (0,5 st.)
kiaušinis (1 vnt.)

Į dubenį pilti avižinius dribsnius, kokosus, smulkintus lazdynų riešutus, miltus. Ištirpinti sviestą, sumaišyti jį su medumi, pilti cukrų ir įmušti kiaušinį. Maišyti, kol viskas virs vienalyte mase. Skystąją dalį užpilti ant avižų mišinio ir išmaišyti. Iš jos rankomis arba šaukštu formuoti rutuliukus. Juos dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Šakute tuos rutuliukus lengvai priploti ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 15-20 min., kol kraštai gražiai paruduos. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.