2016 m. sausio 13 d.

Salotos su keptu varškės sūriu


Iceberg salotos
vyšniniai pomidorai
alyvuogių aliejus
riebesnis varškės sūris
alyvuogių aliejus (1 v.š.)
česnakas (2 skiltelės)
mėgstamos žolės
ciberžolės

Sūrį iš abiejų pusių įpjauti, sumaišyti visus ingredientus ir įtrinti sūrį iš visų pusių. Palaikyti apie 30 min. kambario temperatūroje. Kepti ant kepimo popieriaus ar folijos 190 laipsnių orkaitėje apie 20-30 min., kol gražiai apskrus. Kol kepa sūris, pasiruošti salotas: priplėšyti Iceberg salotų, vyšninius pomidorus perpjauti, viską sudėti į lėkštę, apipurkšti alyvuogių aliejumi ir pagardinti druska ir prieskoninėmis žolelėmis (tinka ir kitos salotos, agurkai ar kt.). Ant viršaus uždėti dar šilto kepto sūrio griežinėlius. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.