2016 m. sausio 14 d.

Korėjietiškos morkos


 
morkos (1 kg)
rapsų ar saulėgrąžų aliejus (75 ml)
obuolių actas (5-6 v.š.)
česnakas (5-6 skiltelės)
prieskoniai:
druska (1 a.š.)
cukrus (0,5 a.š.)
malta raudona paprika (0,5 a.š.)
kajeno pipirai ar čili milteliai (0,5 a.š.)
maltas imbieras (0,5 a.š.)
malta kalendra (0,5 a.š.)
malti juodieji pipirai (0,5 a.š.)
 
Morkas nuskusti ir sutarkuoti specialia tarka plonais šiaudeliais. Česnako skilteles išspausti į morkas, supilti actą ir prieskonius. Viską labai gerai permaišyti. Aliejų įkaitinti iki rūkimo ir supilti į morkas, viską dar kartą gerai permaišyti. Sudėti į indelius ir palikti šaldytuve nakčiai ar parai. Skanaus!
 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.