2016 m. balandžio 9 d.

Varškės apkepas su ryžių dribsniais

Sveikesnis varškės apkepas skyreliui "Sveika!"... ;)
Patiekti su natūraliu graikišku jogurtu ir mėgstamais vaisiais...


varškė (2 pakeliai)
ryžių dribsniai (0,5 stiklinės)
kiaušiniai (2 vnt.)
pienas (0,5 stiklinės)
cukrus (pagal skonį)
vanilinis cukrus (1 a.š.)
druska (žiupsnelis)
sviestas (1 v.š.)
džiūvėsėliai (1 v.š.)

Ryžių dribsnius užmerkti su šiltu pienu ir palikti išbrinkti. Varškę trinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska ir kiaušiniais iki vientisos masės. Supilti ryžių dribsnius su pienu ir išmaišyti. Kepimo skardą ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais. Varškės masę supilti į paruoštą skardą ir kepti apie 30 min 180 laipsnių orkaitėje. Skanaus


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.