agurkas (1 vnt.)
vištienos krūtinėlė (200 g)
saulėgrąžos (saujelė)
sojos padažas (1 a.š.)
medus
citrinos sultys
druska
pipirai
Vištiena išvirti pasūdytame vandenyje (sultinio neišpilti, nes tiks sriubai), atvėsinti ir suplėšyti gabalėliais, agurką supjaustyti ar sutarkuoti juostelėmis, saulėgrąžas
pakepinti sausoje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Sojos padažą sumaišyti su citrinos sultimis, medumi, druska, maltais pipiriukais. Lėkštėje dėti agurkus, vištieną, apšlakstyti padažu ir apibarstyti saulėgrąžų
sėklomis. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.