2016 m. balandžio 8 d.

Agurkų salotos su virta vištiena


agurkas (1 vnt.)
vištienos krūtinėlė (200 g)
saulėgrąžos (saujelė)
sojos padažas (1 a.š.)
medus
citrinos sultys
druska
pipirai

Vištiena išvirti pasūdytame vandenyje (sultinio neišpilti, nes tiks sriubai), atvėsinti ir suplėšyti gabalėliais, agurką supjaustyti ar sutarkuoti juostelėmis, saulėgrąžas pakepinti sausoje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Sojos padažą sumaišyti su citrinos sultimis, medumi, druska, maltais pipiriukais. Lėkštėje dėti agurkus, vištieną, apšlakstyti padažu ir apibarstyti saulėgrąžų sėklomis. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.