2016 m. balandžio 9 d.

Pusrytiniai blyneliai


kefyras (300 ml)
kvietiniai miltai (150-180 g)
pilno grūdo miltai (100 g)
kepimo milteliai (1,5 a.š.)
kiaušiniai (3 vnt.)
cukrus (1 v.š.)
sviestas (30 g)
cinamonas (1 a.š.)
druska (žiupsnelia)

Dubenyje išplakti kiaušinius su cukrumi, pilti kefyrą. Kitame dubenyje miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druska, cinamonu. Įsijoti į kiaušinių plakinį, pilti tirpintą sviestą. Kepti įkaitintoje keptuvėje (jei reikia patepkite keptuvę aliejumi). Tiekti su medumi ar klevų sirupu. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.