2016 m. balandžio 8 d.

Kiškio pyragaičiai

Išeis standartiniai 24 keksiukai.. Arba keksas ir 12 keksiukų... ;)


sviestas (200 g)
liesa grietinė (150 g)
cukrus (370 g)
kiaušiniai (6 vnt.)
vanilinis cukrus (20 g)
apelsinų cukaros (2 v.š.)
citrinos sultys (0,5 vnt.)
miltai (400 g)
kepimo milteliai (2a.š.)
druska (žiupsnelis)

Kambario temperatūros sviestą elektriniu plakikliu išplakti su cukrumi (apie 3 min.). Plakant įmušti po vieną kiaušinį. Sudėti grietinę, apelsinų cukatas, išspausti citrinos sultis ir dar kartą išplakti. Kitame dubenyje persijoti miltus su druska , kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Išmaišyti ir sukrėsti į kiaušinių plakinį. Gerai pamaišyti, kad neliktų gumulėlių. Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių. Kepimo formą ištepti sviestu arba iškloti kepimo popieriumi ir supilti tešlą. Kepti apie 1 val. Atvėsusį kepinį galima papuošti cukraus glaistu. Skanaus!

Šaltinis: Beatos žurnalas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.