malta kalakutiena (500 g)
makaronai spagečiai (300 g)
vanduo (3 puodeliai)
sviestas (20 g)
augalinis aliejus (1 v.š.)
druska (pagal skonį)
prieskoniai (pagal skonį)
pomidorų padažas (3-4 v.š.)
Į puodo dubenį įpilti aliejaus ir nustačius „kepimo“ rėžimo funkciją apkepti kalakutienos faršą 15-20 min. atidengtu dangčiu. Vis pamaišyti ir paminkyti silikonine
mentele. Pagardinti mėgstamais prieskoniais (druska, pipirais, malta paprika, persilado prieskoniais, išspaustu česnaku).
Spagečius perlaužti per pusę, pilti tris puodelius verdančio vandens, dėti sviesto pagal skonį. Nustatyti „plovo“ režimą ir uždengti dangtį. Porą kartų pradariusiu
dangtį švelniai permaišau, kad skoniai ir preiskoniai tolygiai pasiskirstytų. Likus 5-10 min. iki pabaigos dėti kelis šaukštus pomidorų padažo ir permaišyti. Po signalo jau galima tiekti. Skanaus!
Šaltinis: čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.