2016 m. balandžio 23 d.

Jogurtas su granola

Puikus pasirinkimas sveikiems ir maistingiems pusryčiams...


graikiškas jogurtas (2-3 v.š.)
agavos sirupas (pagal skonį)
bananas ar uogos
granolai:
penkių grūdų dribsniai (300 g)
avižiniai dribsniai (300 g)
saulėgrąžos (150g)
linų sėmenys (4 v.š.)
druska (žiupsnelis)
sirupui:
medus (200 g)
rapsų aliejus (100 ml)


 Sumaišyti visus birius ingridienatus skirtus granolai. Medų, aliejų pašildyti puode, kol medus ištirps, užpilti ant dribsnių ir viską gerai išmaišyti. Įjungti orkaitę. Dribsnius išskleisti ant kepimo popieriaus ištiestos skardos ir kepti 170 laipsnių orkaitėje vis pamaišant apie 45 min., kol gražiai apskrus. Atvėsinus sudėti į birių produktų indą.
Pusryčiams belieka visus ingridientus (jogurtą, agavos sirupą, vaisius ar uogas bei granolą) sudėti į dubenėli. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.