2016 m. balandžio 30 d.

Pyragas su obuoliais ir aguonomis Multifunkciniame puode

Greit nebeliko, vadinasi gavosi valgomas.. :D


kiaušiniai (3 vnt.)
sviestas (120 g)
cukrus (120 g)
vanilinis cukrus (10 g)
kvietiniai miltai (100 g)
pilno grūdo miltai (70 g)
kepimo milteliai (1 a.š.)
obuoliai (2-3 vnt.)
aguonos (2 v.š.)

Tirpintą sviestą išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi. Įplakti po vieną kiaušinį. Kitame dubenyje miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Miltus įmaišyti į plakinį iki vientisos masės. Obuolį nulupti ir supjaustyti kubeliais. Berti į plakinį obuolius ir aguonas ir viską sumaišyti. Dubenį ištepti sviestu ir supilti tešlą. Kepti pasirinkus „kepimo“ fukciją apie 45-50 min. uždaru dangčiu. Atvėsinti. Skanaus!


Šaltinis: visiška mano interpretacija... :D

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.