2016 m. balandžio 9 d.

Aštrus jautienos ir pupelių troškinys


jautiena (500 g)
konservuotos pupelės (skardinė)
čili pipiras (1 vnt.)
vanduo ar sultinys (puodelis)
česnakas
druska
pipirais
malta raudonoji paprika
pomidorų pasta (1-2 v.š.)
garnyrui:
ryžiai

Jautieną supjaustyti juostelėmis ir apkepinti puode su trupučiu aliejaus, išspausti česnaką, smulkiai supjaustyti čili pipirą ir subėrus į puodą pakepinti. Užpilti vandeniu ar sultiniu ir patroškinti mėsą apie valandą. Pabaigoje gardinti druska, pipirais, malta raudonąja paprika ir pomidorų pasta. Tiekti su virtais ryžiais, nes sušvelnina tą aštrumą. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.