2016 m. balandžio 30 d.

Plovas su vištiena Multifunkciniame puode


morkos (2 vnt.)
česnakas (1 skiltelė)
vištienos filė (500 g)
ryžiai (200 g)
prieskoniai
druska
augalinis aliejus (šlakelis)

Vištieną supjaustyti mažais gabaliukai, paskaninti mėgstamais prieskoniais (spaustu česnaku, malta paprika, pipirais, persilado prieskoniais, druska ir pan.). Puode nustatyti „kepimo“ funkciją, pilti aliejaus ir sukrėsti paprieskoniuotos vištienos gabaliukus. Po 5 min. berti tarkuotas morkas. Apkepinti viską apie 15-20 min. atidengtame puode. Tuomet berti ryžius, užpilti vandeniu (2-2,5 cm virš ryžių) ir uždengus dangčiu troškinti parinkus „plovo“ funkciją apie 45 min. Jei reikia pagardinti pomidorų padažu, druska ar kt. prieskoniais. Skanaus! 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.