2016 m. balandžio 9 d.

Pilno grūdo makaronai su pievagrybiais

Ir makaronų patiekalai gali būti sveiki.. :)



pilno grūdo makaronai (150 g)
pievagrybiai (150 g)
špinatai (dvi saujos)
grietinėlė ar grietinė (keli šaukštai)
pipirai
druska
prieskoninės žolelės


Makaronus išvirti pagal aprašymą ant pakuotės (nepervirti, kad būtų Al Dante). Pievagrybius susmulkinti ir pakepinti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Špinatus perlieti karštu vandeniu ir iš karto perlieti šaltu vandeniu, kad neprarastų spalvos. Nuspausti vandens perteklių ir sukrėsti į keptuvę. Pagardinti maltais pipirais, druska, prieskoninėmis žolelėmis ir sukrėsti išvirtus ir nusunktus makaronus. Įpilti grietinėlės ir dar šiek tiek pakaitinti. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.