2016 m. balandžio 9 d.

Kalakutienos kotletukai su grikių ir brokolių garnyru


malta kalakutiena (1kg)
kiaušinis (1 vnt.)
malti džiūvėsėliai (1-2 v.š.)
malti pipirai
druska
paukštienos prieskoniais
spaustas česnakas (1-2 skiltelės)
Garnyrui:
grikiai
brokoliai
prieskoninės žolelės

Maltą kalakutieną gerai išminkyti rankomis su įmuštu kiaušiniu, džiūvėsėliais, prieskoniais, spaustais česnakais ir druska, formuoti kotletukus ir apkepti įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių. Garnyrui apvirti brokolius (bet nepervirti, turi išlikti ryškiai žalia spalva) pasūdytame vandenyje. Grikius išvirti pagal aprašymą ant pakuotės. Įkaitinti keptuvę su šaukšteliu aliejaus ar gee sviestu ir šiek tiek apkepinti, suberti grikius, permaišyti ir ugnį išjungti, gardinti prieskoninėmis žolelėmis. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.