2016 m. balandžio 9 d.

Blynai „Širdutės“ su pilno grūdo miltais




kvietiniai miltai (200)
pilno grūdo miltai (200 g)
kiaušiniai (4 vnt.)
sviestas (125 g)
pienas (500 ml)
kepimo milteliai (1 a.š.)
aliejus (30 ml)
Cukrus (1-3 v.š.)
druska (žiupsnelis)

Dubenyje išplakti kiaušinius su cukrumi. Kitame dubenyje miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska. Įsijoti į kiaušinių plakinį palaipsniui su pienu, tuomet nesusidarys gumuliukai. Pilti aliejų ir išmaišyti. Kepti įkaitintoje širdučių keptuvėje (jei reikia patepkite keptuvę aliejumi). Rinkitės mėgiamus pagardus: medų, klevų sirupą, uogienę, trintas uogas, plaktą grietinėlę, vaisius, uogas ar kt. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.