kvietiniai miltai (200)
pilno grūdo miltai (200 g)
kiaušiniai (4 vnt.)
sviestas (125 g)
pienas (500 ml)
kepimo milteliai (1 a.š.)
aliejus (30 ml)
Cukrus (1-3 v.š.)
druska (žiupsnelis)
Dubenyje išplakti kiaušinius su cukrumi. Kitame dubenyje miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska. Įsijoti į kiaušinių plakinį
palaipsniui su pienu, tuomet nesusidarys gumuliukai. Pilti aliejų ir išmaišyti. Kepti įkaitintoje širdučių keptuvėje (jei reikia patepkite keptuvę aliejumi). Rinkitės mėgiamus pagardus: medų, klevų sirupą, uogienę,
trintas uogas, plaktą grietinėlę, vaisius, uogas ar kt. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.