saulėgrąžų aliejus (140 ml)
cukrus (125 g)
vanilinis cukrus
kiaušiniai (2 vnt.)
miltai (190 g)
kepimo milteliai (1,5 a.š.)
cinamonas (apibarstymui)
cukrus (apibarstymui)
perlinis cukrus (apibarstymui)
Iš aliejaus, cukraus, vanilinio cukraus, kiaušinių ir miltų, maišytų su kepimo milteliais, užmaišyti tešlą, supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Obuolius nuplauti, nulupti, išpjauti sėklalizdžius, supjaustyti ketvirčiais, o kad būtų gražiau, juos įpjauti skersai ir išilgai, kad butų languotas. Obuolius sudėlioti ant tešlos, užbarstyti cinamonu, cukrumi ir galiausiai perliniu cukrumi. Kepti iki 180º C įkaitintoje orkaitėje vidurinėje lentynoje, kol gražiai apskrus, o įsmeigus smeigtuką, jis neapsivels. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.