Darganotam rudeniui... :)
moliūgas (1-1,5 kg)
morkos (2 vnt.)
vanduo (1,5 l)
vištienos sultinio kubeliai (2 vnt.)
vištienos filė (1-2 vnt.)
paukštienos prieskoniai (pagal skonį)
sviestas (1 šaukštas)
česnako skiltelės (2-3 vnt.)
druska (pagal skonį)
malti juodieji pipirai (pagal skonį)
grietinėlė (250 ml)
Moliūgą, morkas nulupti, supjaustyti kubeliais ir išvirti garuose. Per tą laiką pasiruošti vištieną. Ištirpinti sviestą. Išspausti česnako skilteles, apkepinti. Sudėti
kubeliais pjaustytus vištienos filė gabaliukus, pagardinti paukšienos prieskoniais. Apkepti. Pasiruošti sultinį. Karštame vandenyje ištirpinti vištienos kubelius.
Išvirusius moliūgus ir morkas sutrinti blenderiu. Į tyrę įpilti paruoštą sultinį, suberti iškeptos vištienos gabaliukus. Pagardinti druska ir pipiriukais. Įpilti grietinėlę ir pakaitinti. Tiekti galima su skrudinta duona. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.