mažas indelis kondensuoto pieno (1 vnt.)
cukrus (1 v.š.)
kakavos milteliai (2 v.š.)
sviestas (100 g)
sausainiai "Gaidelis" ar „Selga“ (2,5 pak.)
vaflių lakštai
Sausainius susmulkiname. Sviestą ištirpiname. Į jį dedame cukrų bei kakavą ir kruopščiai išmaišome iki vienalytės masės. Tuomet supilame kondensuotą pieną ir išmaišome. Neužvirinkite! Paruoštą šokoladą pilame ant sausainių ir gerai išmaišome. Šiek tiek palaikome, kad šokoladas įsigertų į sausainius. Visą šią masę sukrečiame ant vieno vaflio lakšto, o ant viršaus uždedame kitą lakštą ir viskas! Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.